За нас

HDG Air Ltd. е инженерингова и търговска компания, работеща в сферата на предлагането на търговски услуги и пълен инженеринг. Разработва и управлява български и международни проекти.

HDG Air Ltd. е официален представител за България на френската компания AERECO – интелигентни системи за вентилация. Основната дейност на компанията обхваща доставка, проектиране и монтаж на ефективни вентилационни системи AERECO (АЕРЕКО)(www.aereco.com), които се управляват от влажността в помещението.

Приточните автоматични противомухълни клапи, които са основен елемент във вентилационната система, не се нуждаят от външно захранване – управлението им е чисто механично и практически вечно. Решават проблеми с влага и мухъл, като вентилират денонощно без да се губи топлина. Поддържат високо ниво на енергийна ефективност и са сравними по своята функционалност с известните рекуперативни системи, но инвестиционните разходи са в пъти по-ниски.

HDG Air Ltd. разработва и участва в проекти, свързани с кандидатстване по европейски и регионални програми за използване на възобновяеми източници на енергия – слънчеви инсталации, когенерация, биомаса и др. Екипът на фирмата е преминал редица обучения и преквалификации в Германия, Гърция, Хърватия и др.

Нашата цел е не да Ви продадем нещо на всяка цена, а да намерим най-ефикасното решение за Вашите проблеми.