За AERECO

AERECO, лидерът във влагорегулируемата вентилация

Като създател на влагочувствителната вентилация, АЕРЕКО разработва новаторски решения за жилищни и обществени сгради. Чрез понятието – управление на дебитите на въздушните потоци, в зависимост от нуждите – вентилационните системи АЕРЕКО отговарят напълно на реалните предизвикателства на сградите по отношение на тяхната енергийна ефективност и качеството на въздуха в затворени помещения.

Компанията развива своята дейност в почти всички европейските страни, а така също и в Китай, Япония, САЩ, Русия и продължава да покрива нови територии. Основното производство на компанията се намира във Франция, в местността „Marne la Vallée" в околностите на Париж и има 10 собствени представителства по цял свят, както и множество дистрибутори.

AERECO предлага широка гама от компоненти, които могат да бъдат приложени в различни системи - от хибридни вентилации до механични вентилации:

Входящи приточни влагочувствителни клапи

Изходящи смукателни влагочувствителни клапи

Управляеми централни вентилатори

Управляеми централни вентилатори – дефлектори

Хибридни вентилатори

Аксесоари

АЕРЕКО произвежда близо два милиона продукта всяка година, за да бъдат оборудвани над 300 000 жилища по света. От създаването на компанията през 1983г., са оборудвани повече от 3 500 000 домове и офисни сгради със вентилационните решения на АЕРЕКО.

Иновативност

Компанията АЕРЕКО има собствен изследователски център, който разработва, проучва и изпитва новаторски принципи и процеси, които да бъдат използвани в следващите гами от продукти.

Два милиона продукта, произведени всяка година

Производството във фабриката в „Marne la Vallée" във Франция, с площ 8000 м2 е подложено на полен 100% контрол на изделията. Всички средства за производство и проектиране са създадени в собствените лаборатории и развойни звена на компанията. Влагачувствителните ленти се произвеждат и монтират в специални климатизирани помещения и са съобразени с климатичните изисквания за съответните региони, за които са предназначени. Това носи гаранция за високата точност на управляващите механизми и гарантира най-висока степен на енергийна ефективност на вентилационните системи AERECO.

Качество

Качеството е ключова дума в AERECO. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008. Контрол на качеството се осъществява на всички етапи на производствения процес, за да се гарантира, че продуктите отговарят на изискванията на клиентите при най-добра цена и за възможно най-кратки производствени срокове. Вътрешния контрол е допълнен от външни, независими френски и чуждестранни лаборатории (CSTB, SOCOTEC, CETIAT и т.н.).